Heitä sauvasi maahan

Herra kysyi häneltä: ”Mitä sinulla on kädessäsi? Hän vastasi: ”Sauva” Herra sanoi: ”Heitä se maahan” (2. Moos. 4:2-3)

 

Oletko valmis luopumaan?

Kadottaessamme oman elämämme Hänen ja evankeliumin tähden, pelastamme sen. Heittäessämme ”sauvamme maahan”, Herra saa tehdä kauttamme tahtonsa. Jeesus kysyy niiltä, jotka kulkevat hänen seurassaan; Mitä sinulla on? Lupaukset täyttyvät ja Jumalan voima vapautuu vain sen kautta, mitä annamme Hänen käyttöönsä.

Silloin Mooses otti vaimonsa ja poikansa, pani heidät aasin selkään ja palasi Egyptin maahan. Ja Mooses otti käteensä Jumalan sauvan. (2. Moos. 4:20)

Aloita tänään ja anna se mitä sinulla on Jumalan käyttöön. Sinun aikasi, varasi tai lahjasi ovat mahdollisuutesi nähdä Jumalan kirkkautta ja voimaa. Herra ei pyydä sitä mitä sinulla ei ole, vaan sitä mitä sinulla on. Rohkeus ja usko nousevat elämässämme nähdessämme Herran voiman vapautuvan sen kautta, mitä olemme heittäneet Hänen jalkojensa juureen.

Mitä sinulla on?

Mooseksella oli sauva, kalastaja Pietarilla oli vene, pienellä pojalla viisi leipää ja kaksi kalaa. Tänään Herra kysyy sinulta: Mitä sinulla on? Voisitko lainata sitä Herralle, että voisit tulla siunatuksi ja sen jälkeen ottaa sen uudelleen käsiisi? Herra haluaa, että et enää koskaan kadota Jumalan parasta elämästäsi.

Ei se ole tyhmä, joka luopuu siitä mitä ei voi kuitenkaan pitää, saadakseen sen mitä ei voi koskaan kadottaa (-Jim Elliot)

Arkailu ja epäröinti loppuvat, kun osoitamme enemmän rakkautta Jumalaa kohtaan. Antautumalla palvelemaan Jeesusta, voit rohkeasti nostaa maahan heitetyn sauvasi. Tulet huomaamaan kuinka Jumalan voima saa aikaan lupausten täyttymisen elämäsi kautta.

 

Sami Hartikainen

Pastori, Elävät Kivet -seurakunta